Episode 1: “Avem o situaţie.”

Scenariu: Conduci 200 km să te vezi cu P. (P. de la persoană, nu contează de-i fată, băiat, animal – puţin probabil, dar meh). Ajungi acolo, P. nu răspunde la telefon. Pierzi vremea vreo două ore. P. răspunde, vă vedeţi. Îţi dă cheile de la casă, îţi spune că are puţină treabă şi vă vedeţi la ea/el acasă. Mai pierzi vremea vreo 2 ore, se face crucea nopţii, pleci.

Nu e lumină pe scară, cheia nu intră în uşă. În întuneric vine cineva şi pune mâna pe tine. Plângi. Îl suni pe P., care îţi spune senin: “Avem o situaţie”. Cheia, aparent, funcţionează pe bază de lacrimi ca lubrifiant.

Faci un duş, mănânci, te uiţi la televizor, the usual stuff. P. nu vine, adormi.

Te trezeşti. P. nu e acolo. Bei cafeaua, iei micul dejun, P. nu răspunde la telefon. Ieşi cu prietenii tăi. P. dă mesaj: “Mai întârzii vreo două ore juma’. Am puţină treabă.”

Mai pierzi vremea. Două ore mai târziu, dai mesaj. Răspuns: “Mai pune treij’de minute la ălea două ore.”

Ce faci?

Note: Tu ai maşina ta şi cheile ei/lui.

Serios, cum nu prea e posibilă o astfel de situaţie, sunt curioasă să observ cum s-ar comporta fiecare în contextul dat. Să văd cât de răi puteţi fi.

Leave your comment below, pretty please.

Advertisements

6 thoughts on “Episode 1: “Avem o situaţie.”

 1. Daca trebuie sa pleci neaparat, ii poti lasa cheile undeva. Vecin, amic comun, smth. Daca mai ai timp de pierdut, iar prietenii nu au plecat, mai stai cu ei inca 30 de minute. Oricum, indiferent de caz, cam aiurea P.

 2. In primul rand, as fi facut cunostinta cu persoana care a pus mana pe mine in intuneric si probabil, daca mi s-ar fi parut cumsecade, as fi chemat-o in casa sa analizam situatia impreuna (si sa jucam Slender). I-as fi umblat in toate sertarele in speranta de a gasi ceva dubios, amuzant si demn de barfit, i-as fi facut permutari de N luate cate K in biblioteca, tacamuri ascunse sub saltea, un rotopercutor agatat de lustra, mesajul “Mama mea nu-i mama ta” scris pe oglinda cu crema de galbenele si fructul pasiunii, uniforma de nazi cu un ecuson de “Martor al lui Iehova” in mijlocul sufrageriei si CLAR nu as fi tras apa la baie ! In rest, toate cele bune !

 3. Ella: distrugi casa, arunci cheia random si dai vina pe cel din intuneric. put your ass in the car ,leave and never come back. asta daca P nu e un animal si daca P nu e the one and only.

  Alphi: P are cam multa treaba :))

  Le pun şi aici pentru că I’m trying to prove a point.
  Oricum, keep them coming. :)))

 4. Mi-aș suna toți prietenii de facultate/liceu/gimnaziu/primară/grădiniță pe care-i pot găsi și aș da o paranghelie la ăla în casă care să facă de râs Project X. Și partea cea mai bună? La sfârșit, P. trebuie să curețe.

 5. I-aș distruge casa pe motiv că ”am o stare”, dacă el are ”o situație”, eu am ”o stare ”. Plus că trebe să ai grija pe mâna cui lași casa / mașina, mai ales că în situația dată știi că nu trebe să lași o gagică să aștepte prea mult. Zic și eu.

Leave a Potato

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s