Updates

1. Să ţii un blog este unul dintre cele mai grele lucruri din lume. Uneori ai chef de scris, dar nu ai absolut niciun strop de inspiraţie, iar alteori te gândeşti la cât de multe ai putea scrie despre un subiect anume dar te-mpinge lenea-n pat. Ştiu că ştiţi sentimul.

 

This is a random post.

2. Se presupune că trebuie să înceapă minunatul nou an de facultate, iar simplul gând mă face să mă târăsc sub pat şi să îmi oblig mama să mă hrănească acolo.

Încă nu sunt destul de slabă pentru a merge la şcoală.

Basically, în asta a constat întreaga mea vacanţă: stat nemişcată în aceeaşi poziţie timp de cel puţin 10 ore/zi, frustrându-mă că nu slăbesc.

 

3. Şi animu. Mult animu.

După ce am ajuns la concluzia că nu există nicio aplicaţie decentă pentru văzut animu pe windows phone – crunchyroll e dezamăgitor, am gasit soluţia tuturor problemelor mele în minunatul http://www.animeonthego.com .

Nu ştiu de ce am avut nevoie de aşa ceva, având în vedere faptul că nu îmi părăsesc locuinţa mai deloc, dar…nu voi pune sub semnul întrebării propriile mele capricii.

 

4. În altă ordine de idei, am început să îmbrăţişez viaţa socială. De pe net, ofc. Pentru că sunt foarte cul, am cont pe instagram de pe windows phone. So, starting today, you can follow me on instagram @tehruki.

Acum, tot ce-mi mai rămâne de făcut este să slăbesc vreo 5 kile să-mi pot face poze la spaţiul dintre coapse ca orice domnişoară care se respectă.

Promit, cu această ocazie, că mă voi ocupa serios de discolored începând cu luna octombrie şi că îi voi face o lansare cu mare fast.

 

                                               

Ştiţi că mă plângeam că nu vrea nimeni să meargă cu mine la mare? Am reuşit să plec. M-am întors în aceeaşi seară, după ce am stat mai mult în ploaie. Cu dureri de ovare. Nu voi mai menţiona faptul că am reuşit să mă bronzez pe picioare în straturi, inclusiv cu dunga de la pantaloni.

                                              

A se aprecia faptul că am reuşit să nu înjur deloc şi să nu folosesc niciun cuvânt obscen. Sper să nu fi folosit niciunul.

Asta se datorează faptului că nu am mai luat contact cu nicio fiinţă umană lately. Părinţii mei nu se pun. Ei nu sunt fiinţe umane.

Mă simt minunat.

 

 

 

Advertisements

Leave a Potato

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s