M-am săturat de Roşia Montană şi de maidanezi

Îmi ocupă 95% din spaţiul alocat ştirilor.

 

Nu, nu sunt ignorantă. Cel puţin, asta îmi place să cred.

Dar, 1, protestatarii împotriva exploatării miniere de la Roşia Montană ar trebui să-şi revizuiască priorităţile. Nu cred că protestele ar trebui să fie atât de mult împotriva ‘distrugerii mediului ecologic’, ci împotriva faptului că, de fapt, tot proiectul ăsta e o jecmăneală pe plan economic. România dă aurul, ei dau înapoi pula.

Proiectul Roşia Montană aduce României 4 miliarde de dolari.

Ahahah, şi voi cât scoateţi?

 

Şi 2. Maidanezii sunt şi vor fi o problemă până la eutanasieri în masă. Sunt iubitor de animale până-n sânge, dar asta nu mă împiedică să fiu raţională.

“În alte ţări nu vezi animale pe stradă. Ei au grijă de maidanezii lor.”

Du-te dracu’ de-aici. În alte ţări nu vezi atât de mulţi câini pe stradă pentru că i-au omorât cu mult timp înainte să apară poliţia animalelor şi fără tam-tam. La noi au aşteptat să omoare un copil ca să atragă atenţia presei şi a iubitorilor de animale care se comportă ca nişte creştini înrăiţi. Cu ei nu poţi vorbi raţional, nu le poţi explica logic. Ei luptă pentru drepturilor câinilor lor de care le pasă doar când vine vorba de scandal.

În aproape 20 de ani am crescut cel puţin tot atâţia câini de pe stradă. În momentul de faţă, ambii mei câini, precum şi pisica sunt cotruţari adunaţi de la colţ. Dar cred că întreaga Românie ar trebui să facă asta pentru a scăpa de problema animalelor comunitare.

Oamenii de la Help Lăbuş din Galaţi se bucură atunci când strâng 40 lei şi un kg de mâncare. Unde sunteţi, mă, mari iubitori de animale, când se fac strângeri de fonduri? Ipocriţilor.

Aşa că, ori investeşte România bani pe care nu-i are în adăposturi de animale, ori se trece la eutanasiere.

 

Şi, 3, nu vă mai plângeţi atâta de presă. Înainte de a manipula, presa este manipulată. Şi mi se pare logic că este mult mai puţin dăunător pentru conducere să se vorbească despre maidanezi decât despre preţioasa voastră Roşia Montană. Oamenii ştiu foarte bine ce se întâmplă şi fără presă, şi asta de mult timp. Nu înţeleg de ce mai vor şi atenţia/aprobarea lor.

 

 

Ah, societate dezgustătoare.

Advertisements

Leave a Potato

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s