Tall girl’s problems

Pentru că Olive se plângea aici de problemele pe care le are pentru că e scundă şi adorabilă, I’ll get to the sucky part of being quite tall.

1. E mai dificil decât pare să găseşti pantaloni care să-ţi vină okay pe şolduri ŞI să nu se oprească pe la jumătatea gleznelor. În general ai de ales între blugi care arată oribil cu adidaşi şi blugi destul de lungi pentru care ai nevoie de curea şi pe care trebuie să-i strângi de parcă ţi-ai prinde roba cu sfoară.

2. Here’s a secret. Dacă eşti înalt, ai şi tălpi mari. Vânatul unor pantofi numărul 41 care să arate cât de cât feminin este una dintre cele mai neplăcute situaţii. În special când simţi că ai avea nevoie de un număr mai mare dar ţi-e ruşine să ceri pentru că poţi vedea cu coada ochiului cum te judecă vânzătoarea minionă.

La adidaşi e mai uşor. [skate shoes site] -> shop -> men’s -> problem solved

3. Ajungem la partea în care este EXTRAORDINAR DE DIFICIL SĂ PORŢI PANTOFI CU TOC. Pentru că ajungi la 1.80 şi ceva şi trebuie să răspunzi la întrebări despre cum este vremea acolo sus, pentru că ferească sfântu’ să scapi ceva pe jos şi să trebuiască să te apleci, pentru că vei avea tendinţa de a mângâia pe cap toţi oamenii din jurul tău. Şi…

4. Băieţii adorabili de ~1.70. OH, GOD, WHY? Awkward hugs and signs of affection. The constant knee bending. Forehead kisses.

5. Comparaţia veşnică cu o girafă. Nu, nu este drăguţ. Girafele sunt, dar ceea ce faci tu nu e. pls dont

6. Rochiile pe care le poţi purta în loc de tricou. This is not Korea, stop.

7. “Îmi dai şi mie chestia aia de pe raft?”

8. Statul pe scaun. Picior peste picior. Feminin. Cu genunchii pe masă.

9. Scaunele din autobuz. Şi aici mă refer la drumurile ălea lungi în care vrei să stai comod. Dar ai două opţiuni: ori îţi aşezi capul pe chestiuţa aia şi încerci să găseşti ceva de făcut cu picioarele, ori stai cu picioarele la locul lor şi te rogi la toţi zeii ca în următoarele 4 ore să nu-ţi moară partea de sus a corpului pe care nu o poţi aşeza pe nimic pentru că nu ai loc.

10. Nu vei fi niciodată tipa scundă şi drăguţă, total îmbrăţişabilă de care vrea toată lumea să aibă grijă. Nu. Eşti fata pe care s-ar baza toţi băieţii la o bătaie şi vei fi veşnic portretizată drept demon.

Advertisements

Leave a Potato

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s